Potrebna Vam je korekcija noktiju?

Kontktirajte nas!

Zakažite Vaš tretman:

Pozovite nas na +381 65 88 56 055 ili popunite formu ispod i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku!

Ruke i nokti su nešto što se na drugim ljudima uočava među prvim stvarima (stopala se ovom spisku priključuju u letnjem periodu), a svi dobro znamo koliko je bitan taj prvi utisak.

 

ZAŠTO SMO MI SALON ZA VAŠ NOVI MANIKIR?

Mi smo savremeni salon, koji prati sve svetske trendove lepote i nege. Naši kozmetičari su obučeni za sve svremene metode negovanja vaših ruku u stopala. Naš salon koristi trenutno najkvalitetnije i najtraženije preparate za manikir i pedikir, među kojima su svakako najpoznatijii Galaxy lakovi i Galaxy gel lakovi. Usluge manikira i pedikira koje pružamo su na vrhunskom nivou, higjena i sterilizacija svih instrumenata je naš imperativ.

 

KAKO DO NEGOVANIH NOKTIJU BRZO, A TRAJNO?

Lepi i negovani nalakirani nokti su uvek in, a mi vam za takve negovane nokte preporučujemo gel lak. Gel lak za nokte možete nositi i na rukama i na nogama, a jedan od najpopularnijih manikir i pedikir tretmana predstavlja upravo gel lak na noktima. U našem salonu su upotrebi Galaxy gel lakovi koji imaju raznovrsnu paletu boja koje pružaju vrhunski kvalitet i postojanost čak do četiri nedelje bez ogrebotina, ljušćenja i abrazije. Zbot toga i činjenice da su bezbedni po zdravlje Galaxy lakovi su uvek naš izbor.Galaxy lakovi savršeno prijanjaju na nokte sprečavajući njihovo pucanje, krzanje i oštećenje. Ukoliko želite samo trajnu boju za vaše nokte mi vam preporučujemo gel lak.

 

KAKO DO DUGIH NOKTIJU?

Ako su vam nokti kratki a želite da budu dugi imamo rešenje i za vas – izlivanje noktiju.

Kada je u pitanju izlivanje noktiju, postoji nekoliko tehnika među kojima je izlivanje uz pomoć gela jedna od najzastupljenijih metoda za povećanje nokatne ploče. Gelom se produžava vaš nokat, a gel se može koristiti i za ojačavanje prirodnih noktiju. Da li ćete se odlučiti za tehniku gel lak, izlivanje ili ojačavanje noktiju gelom zavisi od više faktora: kvaliteta vaših prirodnih noktiju, hobija i aktivnosti kojima se bavite uopšte.

Posetite naš salon i počastite se jednim tretmanom manikira, jer vam garantujemo da Galaxy gel lak vašim noktima može vratiti lepotu i dati novi sjaj.

Dopustite da brinemo o Vašim noktima.

Usluge koje nudimo:

  • Kombinovani manikir

  • Kombinovani manikir sa gel lakom

  • Jačanje prirodnih noktiju

  • Izlivanje noktiju

  • Korekcija noktiju

Usluge

Šta možemo da učinimo za Vas?

Utisci

Šta su drugi rekli o nama?

Aleksandra Tomić

Žena koja čuda čini - Sanja! Neko toliko predan svom poslu,neko ko konstantno radi na sebi, neko posvećen - Sanja! Toj ženi verujem 100% i ne pitam ništa samo kažem kakav efekat želim i isti i dobijem! Lice se ne daje svakome u ruke, samo najboljoj! HVALA SANJA ŠTO SI MI U PAR TRETMANA SMANJILA HIPERPIGMENTACIJE NA LICU ZA 80% I OLAKŠALA MI ŽIVOT DIVNIM PUDER OBRVAMA!

Milena Čekić strukovni kozmetičar-estetičar

Sanja, samo još jednom da ti se zahvalim na svemu! Bila si predivna i najbolja učiteljica koja me je mnogo motivisala za rad i trud. Mnogo si posvećena i to znanje koje prenosis nije vezano samo za šminku, već obuhvata neki viši nivo. Vidimo se opet na nekom kursu! Ko god želi da nauči posao kako treba, moje tople preporuke da upiše kurs kod tebe! Ljubim te!

srećna mlada

...još uvek ne znam te satnice, ali da budem gotova do 08:30. U principuja ću tebi da se prilagodim makar me šminkala veče pre, ama neću da se udajem ako me ti ne šminkaš!

Danijela Vuković
Cuprija, Serbia

Sanjo moja, ti ćeš a me šminkaš uvek i zauvek!!! Najlepša sam bila, ali najlepša!!! Šminka je mogla da traje i danas ceo dan i ako je prošlo više od 24h. Volim te bre puno i hvala na svemu!

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055