Potreban Vam je tretman maderoterapije?

Kontaktirajte nas!

Zakažite Vaš tretman!

Pozovite nas na +381 65 88 56 055 ili popunite formu ispod i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku!

MADEROTERAPIJA TELA

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

 • Redukciju struka
 • Eliminaciju sedalnog dela na bokovima
 • Definisanje nogu
 • Zatezanje butina i nogu
 • Smanjenje obima stomaka

Kojim tempom se primenjuje Maderoterapija?

Tretmani se rade po 10 u seriji, najbolje je krenuti prvi — drugi dan po završetku ciklusa. Prvi rezultati se mogu očekivati već posle par masaža ali za prave i dugoročnije efekte mora se uraditi bar tri serije.

Masaže se rade svaki, eventualno svaki drugi dan. Ukoliko postoji osetljivost i bolna područija, mogu se prve tri masaže odraditi svaki drugi dan, a onda nastaviti svaki dan.

Koliko traje masaža?

Masaža može trajati 30 minuta gde se tretiraju noge i gluteus, a ukoliko se uključi stomak i struk masaža traje 45 minuta.

Kome se ne preporučuje Maderoterapija?

Mi masaže ne preporučujemo trudnicama i dojiljama. Porodiljama koje ne doje savetujemo da sačekaju bar 4 meseca da se ponovo uspostavi hormonalni balans da bi tretmani imali pun efekat.

Tretmani se ne rade u toku ciklusa.

Takođe, osobe sa izuzetno izraženim kapilarima i venama savetujemo da dođu na konsultacije, mada ukoliko je stanje normalno terapija će izuzetno prijati jer podstiče cirkulaciju i prokrvljenost.

Da li je masaža bolna i da li izlaze modrice?

Prvih par tretmana može biti bolno, a posle prelazi u veoma relaksirajuću i opuštajuću masažu.

Modrice nisu svojstvene ovoj masaži, ali se mogu pojaviti kod hipersenzitivnih osoba u prvoj seriji, kao i pri nestručnom rukovanju drvenim elementima.

MADEROTERAPIJA LICA

TERAPIJA PODMLAĐIVANJA I NEGE LICA, VRATA I DEKOLTEA

Maderoterapija lica je savršen izbor za one koji žele da se oslobode od stresa. Opuštajuća masaža sa iznenađujućim rezultatima u prevenciji starenja.

Maderoterapija lica, pored toga što opušta um i mišiće lica, je dobra za ljude koji imaju migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode radeći za kompjuterom gde im oči postaju napete.

Terapija je neinvazivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina.

Koristeći drvene elemente dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem čime se povećava snabdevanje hranljivim materijama i kiseonika u ćelijama.

Koliko je masaža potrebno?

Terapije se mogu raditi kao deo klasičnog tretmana, gde će svaka pojedinačna masaža imati svoj učinak. Ukoliko želimo da napravimo konkretniji rezultat tretmani se rade 6 — 10 masaža u jednoj seriji svaki drugi dan. Posle 50te godine seriju treba ponoviti sledeći mesec, a nakon toga sledi održavanje.

Trajanje terapije?

Masaža traje 30 minuta, a uz tretman koji podrazumeva piling i masku prilagodljivu potrebama klijenta 60 minuta.

 • Učvršćivanje i tonus, lifting efekat
 • Preoblikovanje ovala lica
 • Proizvodnja elastina i kolagena
 • Poboljšanje cirkulacije
 • Povećava se dotok kiseonika
 • Osveženje i izjednačavanje tena
 • Prevencija starenja lica
 • Smanjenje „kesica” i otoka ispod očiju

Primenjujući Maderoterapiju lica dobijate zapravo zdravu kožu lica !

Usluge koje nudimo:

 • Maderoterapija celog tela

 • Maderoterapija lica i dekoltea

 • Kubanska maderoterapija

 

Usluge

Šta možemo da učinimo za Vas?

Utisci

Šta su drugi rekli o nama?

Aleksandra Tomić

Žena koja čuda čini - Sanja! Neko toliko predan svom poslu,neko ko konstantno radi na sebi, neko posvećen - Sanja! Toj ženi verujem 100% i ne pitam ništa samo kažem kakav efekat želim i isti i dobijem! Lice se ne daje svakome u ruke, samo najboljoj! HVALA SANJA ŠTO SI MI U PAR TRETMANA SMANJILA HIPERPIGMENTACIJE NA LICU ZA 80% I OLAKŠALA MI ŽIVOT DIVNIM PUDER OBRVAMA!

Milena Čekić strukovni kozmetičar-estetičar

Sanja, samo još jednom da ti se zahvalim na svemu! Bila si predivna i najbolja učiteljica koja me je mnogo motivisala za rad i trud. Mnogo si posvećena i to znanje koje prenosis nije vezano samo za šminku, već obuhvata neki viši nivo. Vidimo se opet na nekom kursu! Ko god želi da nauči posao kako treba, moje tople preporuke da upiše kurs kod tebe! Ljubim te!

srećna mlada

...još uvek ne znam te satnice, ali da budem gotova do 08:30. U principuja ću tebi da se prilagodim makar me šminkala veče pre, ama neću da se udajem ako me ti ne šminkaš!

Danijela Vuković
Cuprija, Serbia

Sanjo moja, ti ćeš a me šminkaš uvek i zauvek!!! Najlepša sam bila, ali najlepša!!! Šminka je mogla da traje i danas ceo dan i ako je prošlo više od 24h. Volim te bre puno i hvala na svemu!

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055