O nama

Šta žene žele?

Svaka žena je priča za sebe! Ali sve one žele istu stvar, a to je da budu lepe i negovane. Naravno, one to i zaslužuju!!! Mi verujemo da lepota žene izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom brigom, negom i kvalitetnim preparatima.

U našem salonu imate sve na jednom mestu! Mi spajamo dobru energiju i dobar izgled, i činimo da vaša lepota bude vidljiva.

Sanja Nikolić
Strukovni kozmetičar-estetičar
Sanja Nikolić Strukovni kozmetičar-estetičar

Kada smo krenuli sa radom?

Kozmetički salon Sanja.Nails”beauty & care” je krenuo sa radom davne 2007. godine. Vremenom, kako se povećavao obim posla, proširivao se radni prostor i uvećavao naš kreativni tim koji trenutno broji 6 članova. Poslujemo u dve države, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Ostvarili smo saradnju sa brojnim kozmetičkim kućama SKEYNDOR,RIMPLER COSMETICS, PURLES COSMETICS, GLAMOUR COSMETIC (Alexandar cosmetics),NOTE COSMETICS, MAC (PRO membership),KRYOLINE COSMETICS …

Naši ciljevi su?

U našem salonu godinama se uspešno bavimo profesionalnom negom kože lica i tela. U želji da zadovoljimo zahteve klijenata stalno pratimo nove trendove u kozmetologiji i radimo na konstantnom usavršavanju. Spektar naših usluga se tokom vremena toliko proširio da se može reći da je naša ponuda sada kompletna. Godine rada i stalnog usavršavanja na edukativnim seminarima, kako mog tako i osoblja salona, dovele su nas do nivoa da smo veoma cenjeni i poštovani u svom poslu.

Kvalitetom rada, perfekcionizmom, odgovornošću i naravno vrsnim poznavanjem svog posla zadobili smo poverenje velikog broja klijenata. Prijatna i srdačna atmosfera, visok kvalitet usluga i stalne inovacije u kozmetičkim tretmanima, konstantno usavršavanje i rad na sebi u svrhu pružanja što bolje usluge klijentima, je moto našeg salona!!! Ovoliko vrlina na jednom mestu, priznaćete danas su prava retkost!

Naši ciljevi i uverenja su da težimo novim mogućnostima, kako u privatnom tako i u poslovnom smislu, višem kvalitetu naših usluga i unapređjivanju ličnih veština. Smatramo da je napredovanje neophodno u profesionalnom kao i ličnom životu, i verujemo da je investiranje vremena, novca i emocija vrlo važan aspekt razvoja. Volimo ono što radimo i uživamo u svom poslu, pa je entuzijazam sa kojim nastupamo na visokom nivou.

Upoznajte nas i posetite naš kreativni kutak, posle čega ćete biti prezadovoljne sobom a i nama.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055