Vacuslim48

Da li znate šta je Vacuslim48?

Vacuslim48m je relativno nova metoda za uklanjanje celulita i mrsavljenje, a posebno namenjena situacijama kada treba pospešiti proces mršavljenja. Već nakon prvog tretmana, rezultati su vidljivi, obim je merljivo manji, a tonus kože je bolji. Aktivne supstance poput kofeina i ekstrakta bršljana, deluju na metaboličke procese, ubrzavajući ih i time pospešuju razgradnju masnih naslaga, ekstrakt kestena pomaže pri otklanjanju simptoma umornih i napetih nogu, ekstrakt alge i citrusa- limun i narandža, kombinovani sa cimetom, ruzmarinom, lavandom, bergamotom i mentom osvežavaju, neguju i relaksiraju kožu, dok ostali aktivni sastojci podstiču stvaranje toplote, poboljšavaju perifernu cirkulaciju i brže sagorevanje masnih naslaga.

Vakuumom se postiže efekat saune i limfne drenaže, što ubrzava eliminaciju viška tečnosti iz organizma i podstiče detoksikaciju. Vacuslim48 anticelulit i slimming metoda može se, pored samostalne primene, kombinovati sa drugim procedurama, i na taj način “napadati” problematične oblasti iz više uglova, istovremeno stimulišući ceo organizam, za što bolje efekte. Procedura je laka za izvođenje, pa je mogu vršiti stručnjaci razlicitih profila- od kozmetičara, preko masera do fizioterapeuta.

Tokom samog tretmana, bitno je naneti serum i kremu, i navuci plasticnu vrećicu skoro do ispod grudi, elastičnim kaiševima vezati krajeve da vazduh ne bi ulazio do tretiranih oblasti i izvući sav vazduh iz vrecice, tako da se formira vakkum, koji pomaže da aktivne supstance bolje prodru u kožu. Bitno je da noge i stopala klijenta budu postavljena horizontalno. Nakon oko pola sata, uklanja se vrećica i višak tečnosti briše se peškirom, i onda se radi anticelulit masaža. Ovo je jedan od trenutaka gde se može ubaciti maderoterapija ili neki drugi, preferirani tretman.

Za optimalne rezultate, poželjno je raditi tretman svaki drugi dan i kombinovati sa kućnom negom. Tretman nema neželjenih posledica i može se raditi do postizanja željenih rezultata, mada se preporučuje bar 6 do 12 vezanih tretmana, bez većih prekida. Svakako, treba se konsultovati sa stručnjakom i odrediti optimalan broj i kombinaciju procedura, kao i prateću negu. Ukoliko želite da isprobate ovaj novi sistem za uklanjanje celulita, zakažite svoj termin u našem salonu, pozivom ili porukom, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tu smo za vas. Priuštite sebi najbolje, a mi smo tu da držimo korak sa novim trendovima i donosimo probrane tretmane samo za vas.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055