Usluge šminkanja

Koje usluge šminkanja nudimo?

Bridal make- up

U poslednjih možda već desetak godina, profesionalno šminkanje za venčanje je praktično sastavni deo pripreme. Suštinski, samo je stvar pronaći šminkerku koja će uraditi ono što je buduća mlada zamislila i zakazati termin na vreme. U našem salonu nudimo brojne mogućnosti, široke palete boja, stručno savetovanje, a postoji mogućnost i isprobavanja šminke unapred.

Svi želimo da sve bude savršeno za taj veliki dan i u današnje vreme ovako nešto nikad nije bilo lakše. Na Vama je da izaberete tip šminke- prirodne boje, upečatljivu šminku, nešto specifično, dizajnirano samo za Vas… a naše je da to sprovedemo u delo.

Dnevna šminka- posao, poslovni ručak, poslovni sastanci

Često zanemarena, a opet tako bitna šminka, šminka za svaki dan koji ima neku posebnu važnost, a nije specijalna prilika. Logika je jednostavna- zašto ne bismo izgledale najbolje što možemo na poslovnom sastanku? Ako možemo da ostavimo dobar utisak svojom stručnošću, možemo i izgledom.

Za ovakvu šminku nije potrebno puno vremena, a možete ostaviti izuzetan utisak svojim izgledom. Prepustite profesionalcima da brinu o Vašem izgledu, a Vi se fokusirajte na svoje obaveze.

Fantasy make- up- maskenbali, karnevali, tematske žurke

Ovaj tip šminke podrazumeva mnogo drugačiji pristup od svakodnevne šminke i sigurno nije samo upotreba malo jačih boja. Kada se radi šminkanje za maskenbal, razmatra se ceo kontekst i formira se izgled koji će predstavljati našu zamisao.

Nije obavezno da šminka za ovaj tip dešavanja bude identična originalu, ali je bitno da dobro predstavlja suštinu. Dakle, ako ste rešile da se predstavite kao određeni lik, dobićete personalizovanu verziju tog izgleda, sa kojim ćete izgledati najvernije originalu.

Šminka za photoshooting- modeling, CV, bilo koja situacija gde su Vam potrebne fotografije

U vreme kada za većinu poslova treba napisati CV, koji će sadržati i Vašu fotografiju, treba razmišljati o celokupnom utisku. Mada jeste najbitnije šta ćete napisati, nije zanemarljivo ni kako ćete izgledati na slici koju prilažete uz dokument. Ne tvrdimo da je ovo neophodno, ali svakako može ostaviti utisak osobe koja misli na sve detalje. Na kraj krajeva, upravo fotografija može biti presudna u situacijama kada je sve ostalo već na svom najvišem nivou.

Šminka za specijalne prilike- dan zaljubljenih, 8 mart, rođendani, proslave, ljubavni sastanci, matura, diplomiranje

Sve su ovo prilike koje su nam bitne i koje predstavljaju prave male svečanosti i bitne trenutke u našim životima. Za neke od ovih prilika, profesionalno šminkanje je odavno standard, dok za druge, jos uvek postoji razmišljanje- mogu i sama. Naravno, ali samo zamislite koliko vežbanja je potrebno da se usavršite, a profesionalni šminkeri već imaju razvijenu ovu veštinu.

Dajte sebi vreme da uživate u dešavanjima, a brigu o kvalitetu šminke prepustite onima koji su za to plaćeni. Razmišljajte o samom događaju, a ne o tome da li ćete uspeti da se našminkate onako kako želite.

Nismo naveli tip šminkanja koji imate na umu? Kontaktirajte nas i pitajte, verovatno radimo i to ili imamo način da postignemo to što želite, obzirom na naša stalna stručna usavršavanja. Naš stručni tim je uvek na raspolaganju za konsultacije, planiranje i sprovođenje u delo Vaših zamisli.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055