TRAJNA ŠMINKA USANA-LABELLINO LIPS

Drage naše klijentkinje, sa ponosom Vam predstavljamo još jedan novi tretman koji smo uveli u naš salon.  Reč je o tretmanu LABELLINO LIPS ili trajna šminka usana! Trajna šminka usana predstavlja savršenu, bezbolnu matodu uz pomoć koje ćete postići uvek lep i zavodljiv izgled svojih usana. Ukoliko su  vaše usne  bez izraženih linija, a vi želite da korigujete njihov oblik i boju ,  trajna šminka usana je kao stvorena za Vas!!!

Trajna šminka usana je namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta usana. Trajnom šminkom se ne povećava volumen usana kao da ste radile hijaluron filere, već se one ovim tretmanom čine senzualnijim. Tretmanom  se postižu izuzetni rezultati  u naglašavanju crta usana, kao i za potrebe sitnih korekcija zbog veće skladnosti i privlačnosti lica. Asimetrične i nepravilne konture usana se zahvaljujući ovom tretmanu mogu potpuno korigovati.

Šta je trajna šminka usana?

Trajna šminka je dermatohirurška intervencija i predstavlja implantaciju tj. ubacivanje prirodnih biljnih pigmenata u prvi sloj kože – epiderm. Tehnika izvodjenja je slična tetovaži ali je osnovna razlika u nivou odnosno dubini nanošenja pigmenta. I zato su kod ovog tretmana konture jasne i postojane a sama intervencija je bezbolna.

Za uspešno izvodjenje ovog tretmana neophodni su savremeni tip aparata, najkvalitetniji  pigmenti i kvalifikovani kozmetičar sa istančanim ukusom. To znači da se trajnom šminkom mogu baviti samo profesionalni šminkeri sa višim stepenom usavršavanja. Jer je trajna šminka usana trajno estetsko rešenje vašeg izgleda koje ne dozvoljava greške priučenih ili samozvanih šminkera.

Priprema kože pre samog tretmana

Prvi korak je hidriranje i piling usana kako bi se otklonile izumrle ćelije. To omogućava bolje prihvatanje boje koju treba aplikovati u kožu. Zatim se kreonom iscrtavaju konture po kojima će se raditi. Kada klijent bude zadovoljan oblikom i efektom krećemo sa radom. Po želji klijenta možemo raditi konturisanje usana kao i senčenje, odnosno popunjavanje površine celih usana.  Trajna šminka se radi isključivo prirodnim biljnim pigmentima kao apsolutno neškodljivim. Boja se bira shodno vašim potrebama, ali za prirodniji izgled najbolje je da boja pigmenta odgovara vašem tenu i konturama lica.

Trajnost tretmana

Trajnost tretmana trajne šminke usana je nekoliko godina.  Ali je i to individualna stvar koja zavisi od vašeg metabolizma, vrste boje,  vaših prirodnih pigmenata i starosti kože. Nakon 7 do 14 dana od kada su usne radjene prvi put i kada se završi proces regeneracije i perutanje kože, dobija  se realna boja usana. Tada je poželjno uraditi korekciju ili dopunu pigmenta. Nakon odradjene prve korekcije trajnost tretmana je 5 do 10 godina. Posle intervencije morate nastaviti sa negom usana kod kuće, posebnim preparatima koji pospešuju regeneraciju kože. Boja pigmenta vremenom bledi skoro do potpunog nestajanja pa je potrebno nakon nekoliko godina pojačati intenzitet boje.

Prednosti tretmana

Prednosti trajne šminke su višestruke.  Osim perfektnog makeup-a u svakom trenutku ovakva šminka se ne briše i ne razmazuje, jer trajnu šminku ne skida ni znoj, ni voda, ni ulje. Ovo je izuzetno rešenje za aktivnu, zaposlenu ženu jer vam omogućava da u svakom trenutku izgledate uredno i našminkano.

I na kraju treba napomenuti da trajna šminka predstavlja uštedu u vremenu i novcu, jer jednokratnom investicijom u sebe dobijate sigurnost lepog izgleda u svim okolnostima u narednih 5 do 10 godina.

Bez obzira na razloge zbog kojih ste se odlučili na trajnu šminku, u izboru kreatora vašeg novog lica ne smete pogrešiti. Stručnost i kvalitet trebaju biti na prvom mestu!!! Zato smo mi tu za Vas, kolektiv salona Sanja. Nails “beauty and care”.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055