TRAJNA ŠMINKA- TEHNIKA "PUDER OBRVE"

Da li uopšte postoji devojka koja je zadovoljna svojim obrvama???  Moje skromno mišljenje a i iskustvo u poslu kojim se bavim godinama unazad, mi govori da NE!!! Ma koliko neka devojka imala lepe i negovane obrve, uvek postoji ono nešto što bi promenila. A da ne govorimo o onim devojkama koje uopšte nemaju dlačice na obrvama ili su im previše tanke i svetle…

Zato je mikropigmentacija ili trajna šminka u tehnici “powder brows” ili “puder obrve” pravo rešenje za vas!!!

Šta su “puder obrve”-prednosti tretmana

Tenika “puder obrve” je trenutno jedna od najpopularnijih tehnika senčenja obrva. Trajna šminka u ovoj tehnici radi se kao blago polutransparentno senčenje obrva na maloj dubini, odnosno po površinskom sloju kože.  Upravo zbog toga obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. Različiti su efekti ovog trajnog makeup-a, a sve u skladu sa željama klijenata. Da li klijentkinja želi potpuno prirodne obrve, jake i glamurozne obrve ili polutransparentne obrve.

Ukoliko želite lep, prirodan oblik obrva, u vašoj idealnoj nijansi, onda je puder tehnika prava stvar za vas!!!

Šta sve trebate znati o mikropigmentaciji

Prilikom izrade “puder obrva” nema krvarenja niti sukrvice, ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posledice. Nakon tretmana vaše obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju blag i nežan oblik kao da ste obrve osenčili mekom olovkom  ili senkom. Zarastanje obrva nakon tretmana traje veoma kratko, najviše 7 do 10 dana i bez posledica. U našem salonu na raspolaganju vam je veliki izbor najkvalitetnijih boja (pigmenata) koje odgovaraju svim tipovima kože i prirodnoj boji vaših dlačica. Postojanost tretmana trajne šminke je do 2 godine. Ova tehnika senčenja obrva odgovara apsolutno svim ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve. Ono što sve žene najviše impresionira, kada je ovaj estetski tretman u pitanju, je to da je ova vrsta trajne šminke obrva gotovo neprimetna. Što znači da ne deluje veštački!!!

Šta klijent treba znati o tretmanu

Pre svega, morate svom klijentu pravilno predočiti metodu senčenja obrva. Kako da im pomognete da odaberu oblik, boju i kako da neguju obrve posle tretmana. Takodje, im morate pojasniti sve nuspojave ukoliko se ne pridržavaju obaveznih instrukcija nege.  Kada je reč o obliku obrva, oblik je apsolutno prilagodjen licu klijentkinje. Najpre se dogovaramo o debljini, nakon toga odredjujemo oblik na osnovu širine korena nosa, razmaka izmedju očiju, visine arkadne kosti, visine čela, prema poziciji prirodnih obrva itd. Oblik se najpre iscrtava olovkom za obrve i tek nakon saglasnosti klijentkinje krećemo sa radom. Pigment se uvek prilagodjava boji prirodnih dlačica, po ustaljenoj praksi ali se na korekciji može potamneti ukoliko klijent zahteva.

Kako vaš klijent ne bi bio razočaran nakon tretmana, morate mu izričito napomenuti da ne može da očekuje instant rezultat!!! A to znači da moraju biti spremne na to da je boja odmah nakon tretmana i do 50% tamnija, a same obrve i do 40% deblje.  Tek nakon 7 do 14 dana, koliko traje sam proces regeneracije, videćete prvi realan rezultat.  A tek nakon prve obavezne dopune pigmenta ili korekcije, koja se radi posle mesec dana, biće pravi i konačan rezultat!

Kome se tretman ne preporučuje

Ovaj tretman nikako ne bi trebale da rade osobe sa onkološkim bolestima, kožnim bolestima i dijabetesom, kao i oni koji imaju problem sa zgrušavanjem krvi. Osobe u trudnoći i osobe koje su alergične na pigmente bi takodje trebale izbegavati ovaj tretman. Tretman ne bi trebao da se radi i tokom menstrualnog ciklusa kada je koža znatno osetljivija.

Uputstvo o nezi

Izuzetno je važno da se obrve neguju po propisanom uputstvu i to posebno u prvoj i drugoj nedelji nakon odradjenog tretmana. Obavezno je redovno nanošenje regenerativne kreme i ispiranje regije obrva nežnim sapunom. Naši klijenti dobijaju vrlo detaljno uputstvo kako i koliko često treba ponavljati postupak pranja i mazanja obrva, i time u velikoj meri doprinose lepšem krajnjem rezultatu.  I još nešto, veoma bitno što morate znati nakon odradjene mikropigmentacije je to da ne biste smele da nanosite puder na regiju čela, niti da u naredne 2 nedelje posećujete solarijum, saunu, teretanu ili bazene i mora.

Od čega zavisi krajnji efekat mikropigmentacije

Krajnji efekat tretmana zavisi najviše od kvaliteta kože klijenta, nege nakon tretmana, kvaliteta pigmenta koji se koristi u radu, kao i  od stručnosti i iskustva koje poseduje kozmetičar kom ste poverili svoje obrve. Efekat traje 2 godine, nakon čega je potrebno osvežiti boju na obrvama. Kod izuzetno čiste, porculanske kože, efekat tretmana može trajati i duže.

Naša najveća satisfakcija u radu je zadovoljan klijent koji iz našeg salona izadje sa osmehom na licu!!! Dobro razmislite kome ćete poveriti svoje lice! Kod nas ste uvek u sigurnim rukama…

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055