Škola šminkanja vam od sada nudi kupovinu ogledala!

Škola šminkanja vam od sada nudi  kupovinu ogledala!

VAŽNO OBAVEŠTENJE za sve buduće polaznike škole šminkanja!!!

Škola šminkanja vam od sada nudi i  kupovinu ogledala! Svakome ko se profesionalno bavi šminkanjem potrebno je dovoljno veliko i dobro osvetljeno ogledalo i to ne samo da bi klijenti mogli da se vide, već i da bi sam šminker mogao da preciznije osenči ili prekrije korektorom i najsitnije detalje.

Veoma je bitno i da osvetljenje ne dolazi samo iz jednog ugla, već ili sa strane, ili i sa strane i odozgo, pa smo zato za Vas spremili ponudu koju nećete moći lako da odbijete- mogućnost da, kao polaznici škole šminkanja naručite profesionalno ogledalo za šminkanje, dimenzija 60 x 50, sa šest sijalica raspoređenih upravo onako kako je to najpotrebnije, i to po ceni koja je 30% niža od uobičajene, ali samo dok traje škola šminkanja.

Ogledalo je bele boje i montira se na nosače na zid, mada se može staviti gde god Vama to bude odgovaralo. Isto tako, svi polaznici će imati mogućnost da naruče izradu ogledala željenih dimenzija, po standardnoj ceni, ukoliko su njihove potrebe drugačije od onoga što se trenutno nudi. Sve ogledala se izrađuju od kvalitetne iverice, sa mogućnošću izbora boje, ukoliko se u Vaš radni prostor bolje uklapaju od bele, kao i prilagođavanjem broja sijalica Vašim željama i potrebama.

Ponudu možete pogledati na  https://www.facebook.com/kozmetickaogledala ili https://www.facebook.com/SanjaNails.rs  a  za sve ostale detalje, pitanja i dogovor, možete pozvati na brojeve 0658856055 i 0631686461 Sanja ili 062509668 Milan.

Radno vreme nam je utorak-petak od 08-19h, subota i nedelja 07-14h, ponedeljak nam je slobodan dan.

Sanja.Nails “beauty and care” tim.

www.sanjanails.com

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055