Skola sminkanja

Dosta je Vas koji godinama unazad pratite naš rad, što preko aktuelnih društvenih mreža a najviše preporukama naših stalnih klijenata. Dosta devojaka želi da se bavi ovim prelepim poslom, pa je tako interesovanje za obučavanje i sticanje odredjenih sertifikata veoma veliko. Naš kozmetički salon, a ujedno i edukativni centar omogućuje svim zainteresovanim devojkama da pohadjaju odredjene kurseve u našem salonu, nakon kojih dobijaju overeni sertifikat i početni paket materijala za samostalno obavljanje delatnosti.

Poseban akcenat stavljamo na naš edukativni program, koji podrazumeva razne vrste obuka i kurseva koje održavamo u našem salonu..

OBUKA ZA NOKTE

 1. Usavršavanje gel tehnike
 2. Bazna obuka za izlivanje noktiju
 3. Ukrašavanje noktiju (mikrocrtanje,ombre,zhostovo,one stroke,3D cvetovi,stiletto,pipe)
 • OBUKA ZA NADOGRADNJU SVILENIH TREPAVICA
 • OBUKA ZA LASH LIFT
 • OBUKA ZA JAPANSKU TETOVAŽU OBRVA
 • OBUKA ZA DEPILACIJU
 • OBUKA ZA MADEROTERAPIJU LICA I TELA
  (nakon koje dobijate set oklagija, skriptu sa teorijskim delom i overeni sertifikat)

Želite da budete profesionalac u ovom poslu? Želite obuku na kojoj dobijate znanje i praksu da krenete sa samostalnim radom odmah nakon završene obuke? Uložite u svoje znanje…

A ono što nas najviše raduje, čime se ponosimo i ono po čemu smo zaista poznati je naša ŠKOLA ŠMINKANJA koja je veoma posećena!!! U ponudi našeg salona su sledeći kursevi:

 1. UBRZANI KURS ŠMINKANJA ( u trajanju od 7 dana/časa)
 2. OSNOVNI KURS ŠMINKANJA (u trajanju od 14 dana/časa)
 3. PROFESIONALNI KURS ŠMINKANJA (u trajanju od 32 dana/časa)
 4. ČASOVI USAVRŠAVANJA (broj časova po želji polaznika)

Kursevi šminkanja mogu biti grupni i individualni…

A od sada možemo da se pohvalimo jednim novim segmentom u našem radu. Naime, radi se o jednoj inovaciji koju polako uvodimo u praksu, a to je da smo krenuli sa održavanjem edukativnih seminara i radionica na celoj teritoriji Srbije. Ovakav vid edukacije namenjen je pre svega svima koji žele da nauče nešto novo, koji žele da se usavrše i profesionalno obavljaju svoj posao.

Naš prvi edukativni seminar na temu makeup-a održao se u Nišu 10. 03. 2019., a sledeći susret zakazan je za 6. I 7. maj 2019. takodje u Nišu u trajanju od dva dana. Ovaj seminar i edukativna radionica takodje je namenjen šminkerima.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055