SEMINAR NIŠ

Naš prvi „LOOK & LEARN“ BRIDAL MAKE UP seminar

Nakon godina salonskog rada i investiranja u edukacije i usavršavanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu, odlučili smo da svoje znanje prenesemo i Vama koje želite da budete profesionalni make up artisti. Kako se bliži vreme maturskih proslava i venčanja, odlučili smo da održimo naš prvi „LOOK & LEARN“ BRIDAL MAKE UP seminar na temu *šminka za buduće mlade*, i da svoje znanje nesebično prenesemo i vama.

O ćemu čemo pričati i šta čete savladati

Dobro obučen make up artist mora da zna kako da prilagodi izgled svog klijenta, da sakrije ili ublaži njegove nedostatke i istakne lepotu. Na našim edukativnim seminarima šminkanja savladaćete tehnike koje možete primeniti za svaku priliku, bilo da je to šminka za rodjendane, mature, venčanja ili scenska šminka. Profesionalno šminkanje zahteva dosta vežbanja, a praktičnim iskustvom postajete sve veštiji u ovom poslu. Na našim seminarima predstavljamo vam najpopularnije tehnike šminkanja, ali i kako odabrati najkvalitetnije proizvode shodno tipu kože i aktuelnim trendovima.
ZADOVOLJNI KLIJENT- NAJVAŽNIJA JE SATISFAKCIJA SVAKOG ŠMINKERA!!!

Učesnice našeg seminara imale su priliku da prisustvuju prezentaciji šminkanja buduće mlade na najlakši i najpravilniji mogući način. Predstavili smo proizvode kozmetičke kuće NOTE COSMETICS, takodje smo koristili i NYX proizvode kao i REVOLUTION kozmetiku. Podelili smo mnoštvo korisnih saveta za sve devojke koje žele da unaprede svoje znanje i tehniku šminkanja, prikazali smo upotrebu proizvoda na klijentu, kako pravilno aplikovati materijal na kožu, kao i koliko čega nam je potrebno od materijala da bi došli do željenog rezultata.

Zakljućak

Ukoliko želite da se profesionalno bavite šminkanjem ili se već bavite i želite da se još više usavršite i da svoje radove podignete na neki viši, profesionalni nivo, od sada ćete imati priliku za tako nešto!!! Naredni edukativni seminari biće organizovani na temu različitih make up-ova, predstavićemo vam nove napredne tehnike šminkanja, kao i šminku za starije dame koje imaju problem sa palim turgorom lica ili spuštenim kapcima. O terminima i lokaciji održavanja seminara bićete blagovremeno obaveštene.

Zahvaljujemo se svima na učešću i saradnji, kao i na velikom interesovanju…

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055