Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike

Šta je cilj ovakvog okupljanja?

Udruženje Estetik Pro i Udruženje strukovnih medicinski estetičara organizovali su
17.oktobar 2022. godine šesti po redu Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike u ekskluzivnom prostoru hotela Hyatt Regency u Beogradu.
Cilj ovakvog okupljanja je postala tradicija godinama unazad i događaj jeseni gde imate priliku da se u prijatnom ambijentu uz dobru organizaciju upoznate sa brojnim novitetima na polju kozmetologije i dermatologije.

Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike

Gde smo bili smešteni?

Predavaci su bili eminentni stručnjaci iz oblasti kozmetologije,estetike i dermatologije.
Aktuelne su bile teme o nezi koze. Takođe imali smo goste iz Crne Gore, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.
Nakon uspešno održanih kongresa i konferencija predhodnih godina, i pauze tokom prošle godine usled globalne epidemije korona virusom, vratili smo se edukaciji, upoznavanju sa novitetima, širenju i razmeni znanja i energije, i dobrom druženju.
Ovoga puta smo bili smešteni u ekskluzivnom prostoru “Kristalne dvorane” hotela Hyatt Regency na Novom Beogradu.
Očekivani broj učesnika je bio preko 200 profesionalaca, kozmetičara, estetičara i svih onih koji su u kozmetičkoj industriji.

Predstavili su nam na predavanjima?

Ove godine predstavili su inovativne kozmetičke formule na polju kućne nege lica kao i kolagene koje pripadaju sferi nutrikozmetike, tj suplementacije kao podrške profesionalnim kozmetičkim tretmanima.


Predavanja koja su prisutni mogli da čuju donela su ogroman pomak u sferi ne samo razvoja i načina razmisljanja već su omogućila ljudima da vide praktičnu primenu aparata i novih efektnijih sastojaka u antiage tretmanima.

Ako uzmemo u obzir da je bar 40 % ukupne populacije žena zainteresovano ili revnosno poseećuju salone kako bi dobile odgovarajuću antiage negu, možemo da dobiijemo pravu sliku o važnosti ovakvih susreta stručnjaka.
Kako je koža najveći organ tela, podiže se svest o tome koliko je važna adekvatna nega, kod školovanog lica, koji je kadar da ovako napredne tretmane i izvodi na istoj.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055