KONFERENCIJA ZA KOZMETIČARE

Dragi naši, poštovaoci našeg rada i dela ovim putem ćemo Vam predstaviti dogadjaj koji je po prvi put održan u našem regionu. Reč je o konferenciji za kozmetičare koju je organizovala Jelena Denić-Petrović osnivač edukativnog centra J&J estetic academy.

02. decembra 2019. u Nišu, u konferencijskoj sali hotel-restorana “Cristal light” održan je seminar za kozmetičare na temu “Misli bistro, deluj čisto” . Mojih osam koleginica i ja imale smo tu čast i privilegiju da učestvujemo na jednom ovakvom skupu. Svaka od nas, vrsni stručnjak u svojoj oblasti bila je i predavač u jednom delu programa.

“Misli bistro, deluj čisto”

Tema seminara “Misli bistro,deluj čisto” nije samo puka fraza, posebno ne u svetu kozmetologije, jer u ovom poslu samo čisto može biti savršeno i ispravno! Svaka od mojih koleginica, internacionalni edukatori iz svojih oblasti, predstavile su svoj program na temu iz svojih oblasti u kojima su pravi umetnici. Meni je još veća čast bila stajati rame uz rame sa takvim veličinama, jer su neke od njih i moji lični edukatori kod kojih sam ja nadogradjivala svoje znanje.

Program konferencije

Ovu konferenciju otvorila je Andjela Marinković predstavnik edukativnog centra “Eduka plus” koja se predstavila temom, značaj digitalnog marketinga u preduzetništvu. Nakon njenog izlaganja redjale su se teme za temom:

Sladjana Miljanić – internacionalni edukator trajne šminke

Vesna Smiljanić – predstavnik Vecom beauty sistema

Ankica Nuredinoski – trener i lash tehničar

Jelena Dimitrijević – profesionalni microblading artist

Biljana Ćulibrk – internacionalni master nails edukator

Bojana Glišić – sertifikovani edukator, estetičar-kozmetičar

Ivana Vulinović – sertifikovani edukator i licencirani predavač

I na kraju moja malenkost Sanja Nikolić – strukovni kozmetičar-estetičar i make-up edukator.

Tema konferencije

Kako se dugo godina unazad bavim profesionalno makeup-om, a takodje držim i razne vrste edukacija na temu makeup-a, sa ponosom sam prihvatila učešće na ovom seminaru. Svojim kolegama predstavila sam se temom “Vodič kroz pravilno održavanje šminke i alata za šminkanje” – dezinfekcija i sterilizacija.

Kako se zakon o radu menja, a svako od nas se ovim poslom bavi profesionalno i na najvišem nivou, neophodno je bilo organizovati jedan ovakav skup edukativnog karaktera. Veoma je važno podići svest svih mojih kolega, sadašnjih i budućih, koliko je bitno da pribor sa kojim radimo u svojim salonima bude sterilan!

Mi se iskreno nadamo da smo svojim izlaganjem uspeli da bar malo približimo svakoj od prisutnih devojaka, koliko je bitno da pribor sa kojim radite bude uvek čist i zakonski ispravan. Naravno kao i mesto gde primate svoje klijente, jer složićete se to je najbitnije u ovom poslu.

Naredno okupljanje

O nekom narednom okupljanju i nekoj novoj temi iz oblasti kozmetologije bićete blagovremeno obaveštene. Sve zainteresovane devojke koje žele da se edukuju i informišu o aktuelnim trendovima u kozmetičkom svetu, mogu nas pratiti na našem sajtu. I uvek računajte na nas i naše učešće na bilo kom seminaru, sajmu ili konferenciji. Jer mi pratimo nove trendove i činimo sve da proširimo Vašu a i našu svest!!!

I na kraju da citiramo Nikolu Teslu i moju dragu Jelenu. ” Da znamo magiju broja 9, imali bismo ključ svemira”, mojih 9 veličanstvenih koleginica….

S’ poštovanjem kolektiv salona Sanja. Nails “beauty and care”

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055