Hidratacija lica - AQUATHERM tretman

 Hidratacija lica – AQUATHERM tretman

 

Kada zaštitni sistem kože oslabi, ona postaje osetljiva, lako ranjiva, daleko više podložna oštećenjima od normalne kože, te stoga zahteva i posebnu negu da bi se održala svežom i da bi se temeljno oporavila. Ukoliko se ne tretira blagovremeno i efikasnim preparatima, javljaju se znakovi starenja, koža trpi povećani stres i celokupan izgled lica postaje razlog za skrivanje. Šta činiti kada se ovakva situacija javi i pre svega- kako sprečiti da do ovakve situacije uopšte i dođe? Hidratacija lica – AQUATHERM tretman je pravo rešenje za vas.

Aquatherm tretman španske kompanije Skeyndor je nastao specijalno za tretiranje problema osetljive kože i fokusirana je na hidrataciju lica, pošto je ovaj faktor glavni kako u prevenciji oštećenja kože, tako i u njenom uspešnom regenerisanju. Svež izgled lica je nešto čemu svi težimo, bez obzira koji tip kože imamo. Veoma je bitno kako se koža održava, kako kući tako i u kozmetičkom salonu, pa je važno da preparati koji se koriste u oba slučaja budu visokog kvaliteta, što Vam kompanija Skeyndor garantuje svojim pedesetogodišnjim postojanjem i uspešnom saradnjom sa profesionalnim kozmetičarima svetskog nivoa.

Aquatherm tretman sadrži više proizvoda od kojih su svi fokusirani na temeljnu hidrataciju lica- mleko za cišćenje, faktor protiv crvenila, komplet za oporavak… i svaki od njih ima dodatne funkcije, u zavisnosti od toga šta tačno želite da tretirate.

Glavni sastojak Aquatherm tremana za lice je termalna voda iz Salies-de-Bearn, izvora u francuskim Pirinejima.

Tretmani lica nikada nisu bili bolji i efikasniji nego u današnje vreme, tako da nema dobrog razloga da zanemarite sebe i svoj izgled, jer Vi zaslužujete samo najbolje. Gde naći ove proizvode za negu i hidrataciju kože lica?

Kozmeticki salon Sanja.Nails “beauty and care” iz Ćuprije sarađuje sa Skeyndor kompanijom, tako da ćete proizvode moći da isprobate upravo u ovom salonu.

Za više informacija pozovite broj 0658856055 ili 0631686461

Sanja.Nails ”beauty and care”

 

hidratacija lica - aquatherm tretman

hidratacija lica – aquatherm tretman

hidratacija lica - aquatherm tretman

hidratacija lica – aquatherm tretman

hidratacija lica - aquatherm tretman

hidratacija lica – aquatherm tretman

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055