Svilene trepavice

Svilene trepavice

Želite da produžite svoje prirodne trepavice, ali da to izgleda prirodno i da bude praktično?

Vaš posao zahteva besprekoran izgled u svakom trenutku, ali Vam je to naporno?

Imate puno pitanja o tome kako se to radi, koliko dugo traje procedura nadogradnje, koliko traju nadograđene trepavice, da li je neophodan poseban način održavanja i slično? Kozmetički salon Sanja.Nails “beauty and care” nudi Vam profesionalnu ugradnju  trepavica metodom “jedan na jedan” i volumen tehnika kao i odgovore na sva pitanja koja imate, vezano za svilene trepavice.


Svilene trepavice nastale su iz potrebe da se postigne što prirodniji izgled, sa ciljem da budu udobne, mekane, sjajne i praktične, kao i da se ugradnjom ne oštećuju vaše prirodne trepavice. Ugrađuju se lepljenjem jedne svilene trepavice na jednu prirodnu, čime se ne otežava rast prirodne dlake, niti se ona oštećuje, da bi na kraju, obe otpale na prirodan način, onda kada je životni vek prirodne trepavice završen.

Bitno je ne “pomagati” trepavicama da otpadnu stalnim čackanjem, pritiskanjem peškirom ili rukavicom za skidanje šminke, i ne koristiti agresivne odstranjivače šminke. U proseku, trepavice bi trebalo da traju 4 do 6 nedelja, osim ako vaše prirodne nemaju neki drugi “rok trajanja”.

Nakon ovog perioda potrebno je uraditi korekciju, da bi Vaš pogled ostao sjajan i luksuzan.  Iako konačni rezultat delimično zavisi od vaših prirodnih trepavica i njihove gustine, budite sigurne da će one svakako izgledati lepše i bogatije nakon nadogradnje. Možete doneti sliku trepavica koje želite, radi preciznosti u dogovaranju.
Za zakazivanje svog termina i sve dodatne informacije, pozovite na broj +381658856055 

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055