Estetski Centar Ljepote SANJA

ESTETSKI CENTAR LJEPOTE SANJA, pod vođstvom Sanje Nikolić, koja je vlasnica ESTETSKO EDUKATIVNOG CENTRA I KOZMETIČKOG SALONA Sanja.Nails”Beauty&Care” već 2 decenije u Srbiji u Ćupriji, nedavno je otvorio svoj distributivni centar u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Ovaj novi centar je posvećen distribuciji svetski poznatih, renomiranih brendova kozmetike i aparature za Wellness & Spa centre, kozmetičke salone i dermatološke ordinacije. Otvaranje distributivnog centra predstavlja značajan korak u razvoju kozmetičke industrije u regionu i doprinosi unapređenju usluga profesionalcima iz te oblasti.

Lider u kozmetičkoj industriji

Pod vođstvom Sanje Nikolić, VMŠSS-strukovnog kozmetičara-estetičara i master edukatora praktične nastave, vlasnice ESTETSKO EDUKATIVNOG CENTRA I KOZMETIČKOG SALONA Sanja.Nails”Beauty&Care” , ESTETSKI CENTAR LJEPOTE SANJA postavlja visoke standarde u industriji kozmetike i estetike. Sanjino bogato iskustvo i stručnost omogućavaju kompaniji da pruži profesionalcima kvalitetne proizvode i vrhunsku opremu, podržavajući ih u pružanju najboljih usluga svojim klijentima.

Širok asortiman proizvoda i aparata


Novi distributivni centar nudi raznovrstan asortiman kozmetičkih proizvoda i aparature renomiranih svetskih brendova. Profesionalci iz Wellness & Spa centara, kozmetičkih salona i dermatoloških ordinacija mogu se osloniti na centar za najnovije proizvode i aparate, što im omogućava pružanje inovativnih usluga svojim klijentima. Sa brendovima kao što su CARELIKA, CHANTARELLE, PURLES i mnogi drugi, pristupaju profesionalnim tretmanima lica i nude širok spektar usluga.

Stručan i posvećen tim


Osoblje distributivnog centra čini stručan i posvećen tim koji pruža personalizovanu uslugu klijentima. Sanja Nikolić i njen tim fokusirani su na pružanje podrške i edukacije profesionalcima iz industrije, osiguravajući da dobiju ne samo vrhunske proizvode, već i odgovarajuće uputstvo za njihovu upotrebu.

Savremena infrastruktura i logistika


Distributivni centar je opremljen savremenom infrastrukturom i logistikom koja omogućava efikasnu distribuciju proizvoda širom Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući modernoj opremi, centar obezbeđuje brzo i tačno isporučivanje narudžbina klijentima, uz očuvanje kvaliteta proizvoda.

Doprinos lokalnoj zajednici


Otvaranje distributivnog centra u Mostaru donosi značajne koristi lokalnoj zajednici, uključujući stvaranje novih radnih mesta i pružanje mogućnosti za edukaciju i usavršavanje profesionalaca. Centar aktivno učestvuje u organizovanju događaja i radionica, promovišući znanje i veštine u oblasti kozmetologije.

Vizija budućnosti


ESTETSKI CENTAR LJEPOTE SANJA ima jasnu viziju budućnosti, koja uključuje stalno unapređenje usluga i širenje asortimana proizvoda i aparata. Ova vizija podrazumeva i jačanje saradnje sa profesionalcima iz industrije, omogućavajući im da pruže najbolje moguće usluge svojim klijentima.

Otvaranje distributivnog centra ESTETSKI CENTAR LJEPOTE SANJA u Mostaru potvrđuje posvećenost kompanije kvalitetu i inovacijama. Ova inicijativa ne samo da doprinosi unapređenju kozmetičke industrije, već i poboljšava kvalitet života ljudi u Bosni i Hercegovini, obezbeđujući im pristup vrhunskim kozmetičkim proizvodima i uslugama.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055