WORKSHOP "GLAM TIME" - edukacija za šminkere

Nakon prve održane  edukacije, usled vašeg velikog interesovanja za usavršavanjem i učenjem, odlučili smo da održimo još jednu edukaciju.  Ali ovog puta u trajanju od dva dana. Jer, složićete se samnom da je jedan dan predavanja malo vremena da se neke stvari savladaju a još manje provežbaju. Zato smo ovog puta rešili da 6. i 7. maj bude rezervisan za šminkere. Održali smo dvodnevnu edukativnu radionicu pod nazivom WORKSHOP “GLAM TIME” u edukativnom centru J&J u Nišu. Tema  edukacije bila je namenjena svim šminkerima koji žele da unaprede svoje znanje i nauče moderne i aktuelne tehnike makeup-a.

Tema seminara i radionice

Radionica se sastojala od dva dana intenzivnog rada i predavanja. Koncept ove edukacije zamišljen je tako, da smo prvog dana, 6. maja održali par sati predavanja teorije o makeup-u. Prvi dan edukacije sadržao je  i pokazni deo jedne od tehnika šminkanja.  7. maja bila je radionica makeup-a gde su devojke mogle da na praktičan način primene sve ono što su naučile.Na pokaznom delu seminara sve ovo što sam navela, prikazala sam mojim učesnicama na izabranom modelu. Drugog dana seminara, odnosno radionice, one su imale priliku da sve to praktično primene. Naravno, uz moju asistenciju radile su na svojim modelima. Tehniku koju sam im pokazala na jednom oku, trebale su da urade samostalno na drugom oku. Svaka devojka je radila drugačiju tehniku…

Previous
Next

Popularne tehnike šminkanja

Na našem prvom seminaru koji je održan 10. marta, za temu smo imali jedan jednostavan a opet glamurozan look. Reč je o  “Bridal makeup look” namenjen svim mladama koje žele da izgledaju prefinjeno na svom venčanju. Radili smo tehniku osnovnog prelivanja boja uz dodatak nekih sitnica koje upravo ovakav make up, za ovakvu priliku čine glamuroznim.

Medjutim, kako je interesovanje devojaka za još nekom aktuelnijom tehnikom bilo veće, odlučili smo da im na ovom dvodnevnom seminaru sa radionicom predstavimo nešto drugačije. A to su tehnike poput cut crease-a, smoky eye-a, rad sa vrlo pigmentisanim senkama jakih boja, pin up look-a, wing eyelinera, arabian look-a, tehnika olovke, gel tehnika.  Kao i  sve ono što jedan makeup look čini atraktivnim i dinamičnim. Na našim edukatvnim seminarima šminkanja savladaćete tehnike koje možete primeniti za svaku priliku.

Previous
Next

Zašto su naše edukacije toliko posećene?!

Profesionalno šminkanje zahteva dosta vežbanja a praktičnim iskustvom postajete svakako veštiji u ovom poslu. Svako ko se bavi šminkanjem imaće susret sa klijentima koji zahtevaju i jednostavniju i dramatičniju šminku zavisno od prilike a i godina.

Zato je cilj mojih edukacija da vam na najbolji mogući način približim ovu materiju. A takodje i da vam  ukažem  i pokažem neke trikove kako bi vaši radovi izgledali besprekorno. Uvek vam predstavljam najpopularnije tehnike šminkanja ali i kako odabrati najkvalitetnije proizvode shodno tipu kože i aktuelnim trendovima. Kako odrediti ton i podton kože, kako odabrati materijal sa kojim ćete raditi na osnovu godina klijenta, kako pravilno aplikovati isti a da to izgleda čisto, uredno i pre svega lepo da bi vaš klijent bio zadovoljan!!!

Zahvalnost sponzorima

Sponzor ovog dogadjaja, ovoga puta  bila je kozmetička kuća Topface, kojoj se zahvaljujemo na saradnji i želji da podrži mlade i talentovane devojke. Za sledeći susret vam pripremamo nešto još interesantnije o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. Bilo mi je zadovoljstvo preneti svoje znanje ovim divnim devojkama…

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055