Clear balance

Clear balance

 

Upoznajte se sa Clear Balance linijom iz proizvodnog programa Skeyndor kompanije, namenjenog profesionalnoj nezi kože lica. Ova linija nastala je iz potrebe da se normalizuju tri glavna uzroka nečistoće kože- sklonost infekciji, hiperseboreja i hiperkeratoza. Prvi korak tretmana je utvrđivanje da li se radi o upalnim ili neupalnim lezijama, zato što je procedura drugačija u zavisnosti od uzroka problema. Kompanija je razvila proizvode namenjene vrlo specifičnoj upotrebi, radi postizanja optimalnih efekata za što kraći vremenski period. Proizvodi iz ove linije prilagođavaju se tipu kože i ne stvaraju sjajan izgled. Grupa pomoćnih proizvoda, takođe iz Clear Balance linije osmišljena je da bi se umanjili estetski efekti akni na koži koja duže vreme pati od njih. Pravilnim kombinovanjem proizvoda koji odgovaraju Vašoj koži postićićete efekte koji više nisu rezervisani samo za poznata lica sa televizije, već su dostupni i Vama.

Na raspolaganju su vam: Pena za čišćenje koja se preporučuje za svakodnevnu upotrebu i smanjuje pojavu nečistoće i tragova na koži, zatim Pure Deffence gel namenjen masnoj koži čiji je fokus sprečavanje širenja nečistoća i jačanje prirodne otpornosti kože na mikrobe, kao i Regenerativni serum, koji ublažava pojavu mikro ožiljaka na masnoj koži i redukuje izgled proširenih pora. Ova linija takođe sadrži Normalising factor, formulu kreiranu za matiranje kože, koja poboljšava izgled pora, Olovku za akne koje pored toga što prikriva nepravilnosti, takođe i ubrzava njihovo nestajanje i Flastere za akne koji se koriste uveče, na prethodno očišćeno lice. Pure Comfort maska za lice je još jedan proizvod iz Clear Balance linije koji je namenjen omekšavanju i blagom zatezanju kože.

Za sve detalje o proizvodima možete kontaktirati kozmetički salon iz Ćuprije, Sanja.Nails “beauty and care” i početi sa svojim tretmanom što pre.

Broj telefona za sva pitanja i informacije koje su Vam potrebne je…. 0658856055 ili 0631686461.  Za sve dame koje vode računa o svom izgledu.

clear balace

clear balace

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055