BB GLOW SKIN Tretman

U našem salonu sve same novosti!!! Iznenadjenje za sve naše klijentkinje još jednim tretmanom lica kojim su mnoge žene malo je reći oduševljene…

DA LI ĆETE BITI ODUŠEVLJENE AKO VAM KAŽEMO DA ĆE VAŠ TEN, UZ POMOĆ OVOG TRETMANA, BITI BLISTAV I IZGLADJEN, A DA SE NE MORATE ŠMINKATI???!!!

Naime, radi se o BB GLOW SKIN tretmanu, trenutno najvećem trendu lepote do sada!!!

O kakvom tretmanu je reč

BB GLOW je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten kao i poboljšanje tonusa kože lica. Pruža vam trenutnu pokrivenost nedostataka na licu i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ova BB krema se ubacuje pomoću dermapen aparata, mikroiglicama u površinski sloj kože i daje vam prirodnu bazu, tonirajući se prema vašoj nijansi lica. Na taj način, ovim tretmanom ćete vašoj koži pružiti laganu do srednju pokrivenost.

Imaćete savršeno čisto lice bez crvenila, pega, sitnih bora, ožičjaka od akni, već postojeće fleke na licu će biti ublažene, regulisaće se hiperpigmentacija i posvetleće vam tamni kolutovi na podočnjacima ukoliko ih imate. Povrh svega navedenog, BB GLOW SKIN TRETMAN ima i hidrirajući antiage efekat.

Prednosti tretmana

Trajnost ovog tretmana je od 6 do 9 meseci , što je sasvim dovoljan period da odmorite svoje lice od svakodnevnog nanošenja pudera koji zatvara pore i šteti vašoj koži.

NAJVEĆI TREND LEPOTE U SVETU STIGAO JE I KOD NAS!!!

Pratite nas, jer mi uvek pratimo aktuelne kozmetičke trendove!!!

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055