ARKANA DERMOKOZMETIKA-TRETMANI LICA

Drage naše dame, od sada ćete u našem salonu imati priliku da se upoznate sa novim evropskim brendom za tretmane lica, koji je medju najboljim kozmetičkim brendovima na tržištu. Reč je o ARKANA DERMOKOZMETICI!!!

Aktivne supstance ovih proizvoda garantuju izrazitu efikasnost. Tretmani lica proizvodima brenda Arkana su alternativa invazivnim estetskim tretmanima.

U ponudi našeg salona su četiri  osnovne  i neophodne  linije  tretmana:

  • PRP TRETMAN- tretman sa učinkom regeneracije
  • BOO2LOOK TRETMAN- tretman sa učinkom botoxa
  • CARBO “V” TRETMAN- tretman sa učinkom mezonita i zatezanja kože u “V” zoni i
  • TRANSFORM HA THERAPY- tretman sa učinkom filera

Svi ovi tretmani se rade DERMAPEN aparatom koji još više posešuje penetraciju preparata i seruma u dubinski sloj kože.

Ako želite da rešite probleme zrele kože i da iglu zamenite kremom, odlučite se za jedan od ovih tretmana koji su od sada dostupni i u našem salonu!

Šta je ARKANA dermokozmetika?

Arkana je evropski brend naprednih mogućnosti u nezi kože. Visoka koncentracija aktivnih supstanci ove kozmetike garantuje izrazitu efikasnost proizvoda. Individualno prilagodjeni i pravilno odabrani tretmani u kombnaciji sa kućnom negom, siguran su način za postizanje vidljivih i trajnih efekata.

O kakvim tretmanima je reč?

Proizvodi brenda Arkana su alternativa invazivnim estetskim tretmanima. Arkana estetik tretmani preporučeni su pre svega:

  • osobama koje imaju otpor prema invazivnim tretmanima
  • ženama koje su  u ranoj fazi razvoja problematike
  • one osobe koje žele da odlože invazivne zahvate
  • svako  ko je  već bio na invazivnim tretmanima i ko želi da produži efekat i odloži ponovni zahvat

PRP THERAPY tretman

arkana tretmani lica

Prp therapy tretman je tretman potpunog podmladjivanja i oblikovanja kože, sličan je prp tretmanu sa plazma lift učinkom  i alternativa je klasičnim invazivnim plazma tretmanima.  Peptidi u ovim kremama preoblikuju kožu i vraćaju joj mladost. Ovo je pravi tretman za kožu kojoj je potrebna brza i potpuna regeneracija, za vidne znakove starenja na koži i za ubrzani oporavak tkiva na licu.

Efekat PRP tretmana 

Tretman se radi u seriji od 4 do 8 tretmana, u  zavisnosti od problematike.  Moć delovanja ovih preparata obezbedjuje plazma-lift učinak, daje koži svilenkast sjaj, daje maksimalnu preporučenu dozu lipida  i dubinsko prodiranje aktivnih supstanci.  Nakon završenog profesionalnog tretmana u salonu, nastavlja se sa proizvodima za kućnu negu koji deluju preventivno na starenje kože , reoblikuju konture lica, hidriraju i pružaju koži elastičnost i blistav izgled.

BOO2LOOK THERAPY tretman

Boo2look tretman je revolucionarni tretman u smanjenju mimičnih bora. Ovim tretmanom smanjujete mimične bore na neinvanzivan način, a konkretno deluje na opuštanje mišića koji su odgovorni za formiranje ekspresijskih linija. Boo2look tretman garantuje učinke slične botox tretmanima , bez potrebe za injekcijama. Vremenom se smanjuje vidljivost ekspresivnih linija, čak i do potpune eliminacije istih, a ujedno je i prevencija za nastajanje novih.  Aktivne supstance koje se nalaze  u proizvodima čuvaju i unapredjuju elastičnost kože, ublažavaju bore, smanjuju ožiljke, vlaže kožu i deluju umirujuće. Regulišu PH vrednost kože, vraćaju sjaj i deluju regenerativno.

ARKANA TRETMANI LICA

Efekat boo2look tretmana

Ovaj tretman takodje je preporučljivo uraditi u seriji od 4 do 8 tretmana. Boo2look therapy tretman isto možete nastaviti da koristite i u kućnoj upotrebi i primetićete i sami koliko snažno delovanje ima na zagladjivanje bora, jačanje i produžavanje rezultata invazivnih botox tretmana.  Zamenite iglu kremom!!!

CARBO “V” THERAPY tretman

Carbo therapy je originalan tretman koji koriguje konturu lica u “V” zoni. Sadržaj preparata koji se koriste prilikom ovog tretmana poboljšavaju mikrocirkulaciju , oksigenaciju i ishranu kože.  Takodje podstiču i preoblikovanje tkiva, čvrstoću  i fleksibilnost.  Ove učinke pojačava i delovanje posebnog peptida koji obnavlja i poboljšava oblik lica u “V” zoni.  Tretman je savršena neinvanzivna alternativa mezoterapijskim nitima. Zato je Arkanina maska sa carbo efektom idealan tretman za kožu kojoj je potrebna hranljiva nega, za sivu i umornu kožu bez sjaja, za prve znakove starenja na koži, za gubitak čvrstoće i gibkosti kože, a najveći efekat ima na podbradak i opuštene linije u “V” zoni lica.  Obnovite strukturu vaše kože, podstaknite sintezu kolagena i elastičnih vlakana i otklonite umor i sivilo sa vašeg lica.

arkana tretmani lica

TRANSFORM HA THERAPY tretman

arkana tretmani lica

Sam naziv ovog tretmana govori o kakvom tretmanu je reč.  Dermokozmetički transform ha tretman je alternativa hijaluronskim filerima!!! Ovaj tretman omogućava hijaluronskoj kiselini da prodre kroz epidermalnu barijeru  i dodje do dermisa, zadržava vodu duže vreme i tako pruža koži dubinsku hidrataciju, povećava gustoću i gipkost kože i puni bore i linije.

Kome je tretman namenjen?

Ovo je idealan tretman za zrelu izboranu kožu, za opuštenu kožu smanjene gustine, kao i za dehidriranu kožu. Predvidjeni broj tretmana u seriji je od 4 do 8 tretmana, sa razmakom od 14 dana.  Aktivne supstance u ovim preparatima su izuzetno male čestice hijaluronske kiseline, elastični omotač koji menja oblik i time omogućuje dublju penetraciju hijalurona u dermis, što za posledicu ima dubinsku, snažnu i dugotrajnu hidrataciju, jačanje gustine kože, regeneraciju i sprečavanje gubitka vode. Za produžavanje efekta tretmana i ovde su u ponudi kreme i serumi za kućnu negu, koji deluju preventivno na probleme zrele kože.

Nova linija za tinejdzere od sada i kod nas

Arkana dermokozmetika u svoju paletu proizvoda za tretmane lica zrele kože, uvrstila je i tretman lica za tinejdžersku kožu.  ARKANA ACNE OUT najnoviji tretman za akne i druge nepravilnosti na koži. Kozmetička linija za negu masne, mešovite i aknozne kože.  Ovaj tretman je dokazano najefikasnija nega za masnu kožu i kožu sa proširenim porama.

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055