Šminkanje za maturu

Šminkanje za maturu

Poslednjih godina, šminkanje za maturu, kao i brojni drugi tretmani koji se rade pred ovaj veliki dan postali su standard i sve ređe viđamo devjke koje se odlučuju da same sebi rade šminku. Zašto je to tako? Realno gledano, sve je više uzora u svetu poznatih koji zaista daju odlične ideje, profesionalni šminkeri nisu retkost kao što su bili u vreme naših majki, i kada su samo poznate ličnosti imale mogućnost da drugi vode računa o njihovom izgledu, a na kraj krajeva, nije ni finansijski neizvodljivo. Jeste tačno da šminkanje za maturu nije najjeftiniji deo priprema, ali nije ni najskuplji, a ono što obučemo tog dana, i to kako nam lice izgleda ostaje zabeleženo na brojnim fotografijama raznih ljudi koje znamo manje ili više, i koje će biti čuvane godinama.

Sa tim u vezi, dame koje imaju osetljivu ili problematičnu kožu, kao pripremu za matursko veče i samo šminkanje za maturu, odlučuju se za izvestan broj tretmana lica, pilinge, maske i čišćenje pora. Poslednjih par godina, kako su nam japansko iscrtavanje obrva i nadogradnja svilenih trepavica lako dostupni, sve više devojaka zakazuje svoje termine po par meseci pred maturu, tako da obrve imaju vremena da se preljušte i dobiju svoj optimalni izgled, a svilene trepavice se obično zakazuju na par nedelja pre maturu. Samo šminkanje za maturu obično se radi na dan mature ili dan ranije, sve zavisno od toga kada je bilo moguće zakazati termin, jer nam je vrlo dobro poznato da je na dan mature često sve puno i prepuno i većina kozmetičarki čak rade produžene smene, ili od ranih jutarnjih časova, do kasnih večernjih.

Nokti, kao vrlo važan deo izgleda, rade se na oko nedelju dana pred maturu, optimalno, mada, na kraj krajeva upravo onda kada je moguće naći slobodan termin. Česti izbori su stil koji se slaže uz odeću, nekeda se čak i detalji sa odeće koriste kao ideja za šare na noktima, a nije retkost ni da se nokti urade kao statement i da potpuno odudaraju od svega što odeća predstavlja, a da se opet savršeno uklapaju uz stil osobe koja ih nosi. Diskretni, ekstremni, kratki, dugi, nokti su nezaobilazni deo uz šminkanje za maturu.

Drage naše dame, koje ste zvanično na pragu da zakoračite u svet odraslih, a suštinski ste odavno već tamo, ukoliko zakažete termin za japansko iscrtavanje obrva 5- 6 nedelja pred maturu, svilene trepavice 3- 4 nedelje ranije, tretmane lica 2 nedelje ranije, nokte nedelju dana pred dan mature i šminku za maturu dan ranije ili na sam dan mature, garantujemo vam da nećete ni osetiti tok priprema, a svakako nećete doći u situaciju da sve zgurate u poslednjih nedelju dana, rizikujući da ne stignete sve da završite kako treba. Da ne govorimo o tome da, i pored najbolje volje, kozmetičarke nekada uopšte ne mogu da učine ništa da vam nađu slobodan termin, jer nakon celodnevnog rada, sigurno ne želite da vam precizne tretmane radi neko ko je toliko umoran da jedva drži oči otvorene.

Zajedno, možemo da isplaniramo vašu pripremu za maturu i izvedemo je sa lakoćom. Za sve informacije, savete i ideje, predloge o tome šta je optimalno raditi i kojim redom, kao i zakazivanje termina obratite nam se putem poruke na FB stranici, Instagramu, ili na broj telefona +381 65 88 56 055

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055