6D trepavice

 

6D trepavice – trepavice za volumen

Da li sanjate o tome da se uvek spremate za izlazak iz kuće brzo i efikasno, posebno kada je u pitanju nanošenje šminke? Da li želite da imate duge, guste trepavice na koje čak i ne morate da nanosite maskaru, jer uvek izgledaju luksuzno i bogato? Ukoliko su Vaši odgovori potvrdni, onda su Vam potrebne takozvane 6D trepavice.

Ugradnja 6D trepavica nije neugodna, bezbolna je i traje oko dva ipo  sata. Nakon prve ugradnje, trepavice mogu trajati između 30 i 60 dana, što u velikoj meri zavisi kako od spoljašnjih faktora tako i od životnog veka same prirodne trepavice, koji iznosi 3- 4 nedelje, nakon čega dlačica otpada, a sa njom i ekstenzija. Povremene korekcije su način da održavate ove trepavice uvek lepim i svežim. Metoda rada je lepljenje vrlo tankih, svilenih trepavica i do 6 komada na jednu prirodnu trepavicu, čime se postiže da, čak i ako niste obdarene zanosnim, gustim trepavicama, možete ih sebi priuštiti veoma lako.

Dame koje su isprobale ovu tehniku kažu da nemaju utisak da nose ekstenzije. Za samu proceduru lepljenja 6D trepavica koristi se hipoalergenski lepak koji se pokazao kao najbezbedniji čak i za one sa veoma osetljivim očima, ili one koji nose kontaktna sočiva. Pošto ekstenzije nisu otporne na razne spoljne uticaje kao prirodne trepavice, preporučuje se izbegavanje trljanja očiju i korišćenje uljanih odstranjivača šminke, kao i spavanje u položaju gde je lice zagnjureno u jastuk, jer su ovo faktori koji podstiču slabljenje lepka i otpadanje trepavica.

U zavisnosti od gustine trepavica i efekta koji želite da postignete, cena tretmana se može razlikovati, tako da za sva pitanja i informacije o ugradnji volumenskih trepavica i za zakazivanje termina, pozovite na broj   0658856055 ili 0631686461….

Salon  Sanja.Nails “beauty and care” nalazi se u Ćupriji. Tu smo za sve dame koje vode računa o svom izgledu.

6d trepavice

6d trepavice

6d trepavice

6d trepavice

6d trepavice

6d trepavice

POZOVITE JOŠ DANAS I ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN

Pozovite: +381 65 88 56 055